Apa Itu Catuaba

banner-apa itu catuaba

Catuaba adalah ubat herba asli yang pekat dan mujarab yang dapat membantu golongan lelaki dewasa yang berdepan dengan pelbagai masalah kesihatan dalaman dan luaran dengan memberi kesan yang optimum sekaligus mengembalikan tenaga kelakian.

CATUABA berasal dari lembah Amazon Brazil. Ia adalah tumbuhan afrodisiak Brazil yang terkenal. Seawal beberapa abad yang lalu, puak India Tupi yang tinggal disini dari generasi ke generasi telah menemui keberkesanan dan keajaiban ekstrak tumbuhan CATUABA yang boleh menggalakkan pembesaran sekali ganda organ seks lelaki.

Itulah sebabnya kenapa mereka mempunyai zakar yang besar dan kuat hingga mendatangkan irihati kepada semua lelaki-lelaki di dunia ini. Mereka juga telah membuat penemuan bahawa seorang lelaki yang mengambil CATUABA untuk jangkamasa yang lama boleh bertahan selama lebih daripada 2 jam tanpa ejakulasi dan masih mempunyai kesuburan yang lebih tinggi dan kekuatan seks sepertimana mereka yang berusia 25 tahun walaupun diusia 60 tahun.

Puak India Tupi telah menggunakan CATUABA sejak banyak generasi lagi. Mereka juga telah mencipta anyak lagu-lagu yang memuji keajaibannya. Lelaki tupi mempunyai zakar purata 20 cm (8 incin). Untuk memudahkan ketika berburu, mereka terpaksa mengikat dan menetapkan zakar mereka di sekeliling pinggang atau peha. Oleh sebab itu mereka juga digelar - PUAK ORANG GAJAH AMAZON.

banner-puak orang gajah amazon

Michael Van Straten, seorang pakar British yang terkenal didalam penyelidikan tumbuh-tumbuhan perubatan berkata: Ini merupakan salah satu kejayaan utama terapeutik dalam bidang disfungsi erektil, lebih-lebih lagi tidak ada bukti bahawa penggunaan jangka masa panjang boleh membawa apa apa kesan sampingan.

CATUABA adalah ubat herba asli yang pekat dan mujarab yang dapat membantu golongan lelaki dewasa yang berdepan dengan pelbagai jenis masalah seks dan memberikan tahap tenaga yang optimum sekaligus mengembalikan tenaga kelelakian yang luar biasa & liar biasa!

Tidak seperti ubat kuat yang lain, CATUABA mempunyai kandungan 100% ramuan bahan asli, HALAL, mudah dan selamat digunakan serta sesuai untuk penghidap kencing manis, jantung dan darah tinggi. Dengan EXTRA POWERNYA, CATUABA dapat merawat keletihan dan kelemahan umum serta kebimbangan dan daya ingatan yang lemah! Inilah rahsia menjadi LELAKI POWER!

ORDER NOW